קצת עלינו

תחילתה של "דלי-קרים" היא בשנת 1989 בחנות קטנה פינתית במרכז "לב העיר" ברח' ז'בוטינסקי  בראשל"צ.

הגלידה יוצרה בתחילה, במחסן קטן הצמוד לחנות, אך עד מהרה הפכה הגלידה של דלי קרים לגלידה המפורסמת והמצליחה בעיר ראשון לציון וסביב לה.

כמי שניהלו את החנות, ההורים, רינה וסמי, יחד עם שני הבנים, אבי ושרון, נודעו לא רק בזכות הגלידה המפורסמת והמיוחדת אותה ייצרו, כי אם גם בשירות האישי ויוצא הדופן, אשר ניתן לכל אחד ואחת אשר הגיעו להתענג, מהטעמים המיוחדים אותם ייצרו.

לאחר כשנה, הועתקה ההצלחה בפתיחת חנות נוספת במרכז חולון.

5 שני מאוחר יותר, מאחר והייצור הכולל בשתי החנויות לא הספיק לכמות המכירות ולדרישת הקהל, הוחלט להקים מפעל אשר יספק את תוצרתו לחנויות הקיימות, כמו גם לחנויות נוספות שיפתחו בעתיד.

על מנת לא לקלקל ו"למסחר" את הגלידה ניבנו במיוחד עבורנו, בעזרת מהנדסי מכונות, מכשור מיוחד אשר יגדיל את כמות הייצור מבלי לפגוע באופיו , במרקם ובטעם המיוחדים המזוהים עם גלידה זו.

"דלי קרים" משקיעה חלק ניכר מהכנסותיה בהתחדשות ובשיפור המוצרים הקיימים, כמו גם בחיפושים אחר טעמים חדשים, במטרה להפתיע את חוש הטעם של לקוחותינו בכל פעם מחדש.

כל החומרים מהם מיוצרת הגלידה במפעלנו הינם טבעיים וללא חומרים משמרים משום סוג.

ה"מוטו" של סמי הוא: "אני מייצר את הגלידה בתנאים ובחומרים, שאני יודע שנכדיי יכולים לאכול מהגלידה כבר מיום היוולדם…"